Izvor: MozzartSport.com, 21.Sep.2021, 09:51

AZIJA: Biti ili ne biti za Lajon Siti, ambiciozni Kuvajt SC juri u AFC kup

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

MAŠAL - SOGDIJANA, 13.30

(Fudbal, Uzbekistan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Možda nema šanse da se bori za krunu sa Pahtakorom koji je odmakao na dvocifrenu razliku, ali Sogdijana ne sme da se opsuti ukoliko namerava da se kvalifikuje za kvalifikacije za AFC Ligu šampiona. Najmanje četiri tima silno bi se obradovala njenom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << potencijalnom kiksu danas protiv Mašala u sklopu 19. kola prvenstva Uzbekistana. Mašal se nalazi u donjem domu, bori se za opstanak, i dva boda je daleko od prvog ugroženog. Sogdijana je neporažena na minula četiri susreta, a prvi okršaj u sezoni završen je remijem 2:2.

TAMPINES - LAJON SITI, 13.45

(Fudbal, Singapur 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Zaoštrava se borba za titulu u Singapuru. Albireks Nigata na dve runde pre kraja sezone ima pet bodova više od najbližeg konkurenta Lajon Sitija, koji ima duel manje i baš danas je u situaciji da istopi deficit na samo dva boda. Do tog podviga Lajon Siti može da dođe pobedom nad Tampinesom, koji je u sredini tabele i bez mogućnosti da se bori za najviše pozicije. Lajon Siti je već 15 utakmica bez poraza, a prvi sudar u sezoni pripao mu je ubedljivo sa 4:1.

AL ŠAMAL - KATAR SC, 15.45

(Fudbal, Katar 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Novajlija u katarskom šampionatu se još privikava na najjače društvo. Al Šamal posle dva odigrana kola nema nijedan bod posle okršaja sa Al Garafom i Al Sailijom, a danas u 3. rundi dočekuje Katar SC i nada se "probijanju leda". Katar SC iza sebe ima pristojnu kampanju, u kojoj je za bod ostao bez mogućnosti da učestvuje u kvalifikacijama za AFC Ligu šampiona. Unovoj sezoni na kontu ima samo bod, zarađen u sudaru sa Al Ahlijem na startu.

KUVAJT SC - AL SALT, 18.30

(Fudbal, AFC kup plej-of)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Velike ambicije Kuvajt SC ima ove sezone, na svim frontovima. U prilog tome ide podatak da su se tokom leta pojačali dvojicom nekadašnjih asova renomiranih evropskih klubova. Džon Obi Mikel i Dijumersi Mbokani trebalo bi da budu značajan dodatak Brigadirima, koji su minuli nacionalni šampionat završili na razočaravajućem trećem mestu. Do AFC kupa Kuvajt mora kroz kvalifikacije, a u polufinalu rival je Al Salt iz Jordana, kome je ovo prvi izlazak na internacionalnu scenu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.