Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2021, 20:40

AZIJA: Bilić ponovo u seriji, spoticali se kandidati u trci za vrh Kine

Uzbudljivo na Istoku

ŠANGAJ ŠENHUA – HEBEJ 0:0

(Fudbal, Kina 1)

Hebej je remijem bez pogodaka na gostovanju Šangaj Šenhuu propustio priliku da zauzme prvu poziciju posle 10. kola prvensva, nakon što je Šangaj Port poražen od Jataija (2:1). Domaćin je susret dočekao u blagoj rezultatskoj krizi, nakon poraza od gradskog rivala Porta, ali je uspeo da zaustavi goste i otkine im bodove posle dve vezane pobede.

VEGALTA SENDAI >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << – GAMBA OSAKA 0:1 (0:1)

(Fudbal, Japan 1)

Trenutak odluke viđen je u 34. minutu kada je Patrik na asistenciju Jamamota postigao gol za goste koji se ispostavio dovoljan da Osaka odnese ceo plen. Trećim uzastopnim trijumfom gosti su nastavili beg od opasne zone, ali i produbili muke rivala koji je upisao sedmu uzastopnu utakmicu bez pobede.

PEKING GUAN – VUHAN 2:1 (2:0)

(Fudbal, Kina 1)

Pogocima Bakambua u 15. i 20. minutu domaćin je ekspresno stekao osetnu prednost i trasirao put u željenom smeru. Rezultat koji je postavio napadač iz Konga bio je na snazi do 67. minuta kada je Kouasi zatresao mrežu ekipe Slavena bilića i vratio neizvesnost, međutim pogodak Vuhana ispostavio se samo kao počasni te je ceo plen ostao u Pekingu.

TJENĐIN – DALJEN 1:3 (0:1)

(Fudbal, Kina 1)

Agonija Tigrova nastavila se i u 10. kolu, a četvrti uzastopni poraz domaćina nagovestio je Kijanglong golom već u 7. minutu. Sve dileme Daljen je razrešio sa dva pogotka u pet minnuta drugog poluvremena, a u drugom minutu sudijske nadoknade Kruz je pogotkom za 1:3 samo ublažio poraz.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.