Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2021, 07:13

AZIJA: Bilić lakše diše, vreme je da Bakambu proradi, igra se i u Bangladešu, Jordanu, Hongkongu...

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

HEBEI – ŠANGAJ ŠENHUA, 12.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Hebei i Šangaj Šenhua su bez poraza u dosadašnja tri kola Superlige Kine. Sakupili su sedam bodova. Hebei je samo jednom vadio loptu iz svoje mreže za 270 minuta nove sezone u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu. Meč se igra na neutralnom terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Đengđinu. Prošle sezone Šenhua je ova meča dobila današnjeg rivala, sa 4:1 i 1:0.

SIČUAN – KSINĐANG, 12.00

(Fudbal, Kina 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sičuan u tri kola druge lige Kine još nema pobedu, a nije postigao ni gol za 270 minuta. Doduše, samo je jedan pogodak primio. Ksinđang je jednom slavio i dva puta izgubio. Sičuan je u oktobru prošle godine pobedio Ksinđang sa 1:0. Na dva od tri poslednja međusobna susreta bilo je 0-2 gola.

BRADERS JUNIONS – BARIDARA, 12.00

(Fudbal, Bangladeš 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Duel ekipa sa začelja u šampionatu Bangladeša. Braders Junions ima samo pet bodova za 15 kola, dok je Baridara sakupila četiri više. Oba tima su u očajnoj formi. Braders je vezao četiri poraza, a Baridara tri. U prvom delu sezone u njihovom međusobnom susretu nije bilo pobednika – 3:3. Na osam utakmica ovih ekipa u prethodnik sedam godina samo na jednom meču nije bilo tri ili više golova.

VUHAN – PEKING GUAN, 14.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić imao je loš početak na klupi Peking Guana. Startovao je sa dva poraza, ali prošle nedelje je pobeđen Daljen sa 2:0. Bilić i dalje čeka na Sedrika Bakambua, reprezentativca DR Konga koji nije još postigao gol. Prošle godine je nekadašnji napadač Viljareala bio najbolji strelac u Superligi Kine. Vuhan nema pobedu u prvenstvu, sakupio je dva boda. Na tri od poslednje četiri utakmice ovih timova bilo je tri ili više golova.

KIČI – SAUTERN DISTRIKT, 14,00

(Fudbal, Hongkong 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kiči je lider šampionata Hongkonga sa 31 bodom, koliko ima i Istern. Sautern Distrikt je na petom mestu sa 12 bodova. Kiči je jedini tim bez poraza u prvenstvu, sa najmanjim brojem primljenih pogodaka, samo osam. U prvom delu sezone lider elitne lige Hongkonga je pobedio u gostima Sautern sa 2:1.

AL RAMTA – AL HUSEIN, 21.30

(Fudbal, Jordan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Domaćin nema poraz u prve tri kola šampionata Jordana. Mreža Al Ramte se još nije zatresla. Al Husein ima po dve pobede i poraza. Prošle godine Al Ramta je dobila današnjeg rivala sa 2:1 u poslednjem odmeravanju snaga. Al Husein nije dobio narednog protivnika više od pet godina, odnosno na osam mečeva (dva remija i šest poraza).

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.