ASANO PRESREĆAN POSLE GOLOVA U DERBIJU: Partizanov junak OTKRIO zbog čega je posebno PONOSAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 13:04

ASANO PRESREĆAN POSLE GOLOVA U DERBIJU: Partizanov junak OTKRIO zbog čega je posebno PONOSAN!

Crno-beli upisali 13. uzastopnu superligašku pobedu.

Partizan je protiv Vojvodine, u derbiju 25. kola Superlige Srbije, nastavio trijumfalnu seriju i upisao 13. uzastopnu pobedu u nacionalnom šampionatu.

TSC je jedina ekipa koja je u Superligi pobedila Zvezdu s Dejanom Stankovićem na klupi, a s obzirom na formu u kojoj se nalazi tim Mladena Krstajića, šampiona danas (16.05) čeka težak posao u Senti. Kvota na dvojku je 1,52, dok je dupla šansa 1X 2,50. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za TSC - Zvezda.

Junak trijumfa bio je dvostruki strelac Takuma Asano. Japanac je fenomenalnu partiju krunisao sa dva gola u mreži Novosađana i ostavio izabranike Aleksandra Stanojevića u trci za titulu sa Crvenom zvezdom.

- Veoma sam srećan, ali prvenstveno zbog tima i rezultata koje postižemo. Ništa ne znači ako ja dam dva gola i budem igrač utakmice, a mi tu utakmicu izgubimo. Ponosan sam što timski guramo dalje i ostvarujemo pobede. Srećan sam, naravno i zbog svoje porodice koja sve prati. Vojvodina je dobra ekipa sa kojom se uvek namučimo kada igramo, a znamo da smo beležili loše rezultate u Novom Sadu i izgubili trofej Kupa u Nišu - rekao je Asano za klupski sajt.

Partizanov heroj i strelac oba pogotka nije štedeo pohvale ni na račun Lalatovićeve ekipe.

- Vojvodina je i dalje odličan tim, a pobedili smo jer je ovo sada drugačiji Partizan. Šef nas uči da sa jedne strane budemo "skromni, nikome se ne preti, da gledamo samo sebe i da imamo cilj ka kome idemo. Svaka utakmica, svaki tim u ligi je za nas najvažniji. Pitanje je samo da li je nešto lakša ili teža prepreka. Ali, svi vole da pobede Partizan, to se vidi i na prijateljskim utakmicama, a kamoli u prvenstvenim. Naše je da budemo u formi, slušamo i budemo svi za tim. Duh, borba i zajedništvo krase ovaj tim - istakao je Takuma Asano.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.