ASANO BI MEĐU ORLOVE: Japanac ima želju da zaigra za Srbiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 11:20

ASANO BI MEĐU ORLOVE: Japanac ima želju da zaigra za Srbiju!

Postoji samo jedan "mali" problem.

Japnac Takuma Asano se pokazao kao jedno od najboljih pojačanja Partizana u poslednjoj deceniji. Mladi fudbaler je u prvom delu sezone postigao 12 golova i upisao četiri asistencije, upravo to ga je istaklo kao jednog od najboljih u Superligi Srbije, što nam govori da, u slučaju da ima srpsko državljanstvo, već bi bio u reprezentaciji Srbije. Sam Asano ne krije da bi vrlo rado bio jedan od Orlova.

U razgovoru za Žurnal, Asano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je istakao kako bi bilo lepo da zaigra za Srbiju.

- Voleo bih da je moguće da zaigram za Srbiju, ali sam već igrao za A tim Japana, pa to nije realno. Ako uspete to da sredite, ja sam za - istakao je bivši fudbaler Arsenala.

Košarkaši Partizana igraju veoma lošu sezonu, dosta stvari ne funkcioniše, ali FMP večeras (19.00) ne bi smeo da im predstavlja problem, uprkos svemu. Kvota da će crno-beli slaviti s više od 15,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - FMP.

Potencijalni selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, veoma je cenjen u Japanu posle vremena provedenog u Nagoji, ali Asano o Srbinu ne zna previše.

- Čuo sam za Piksija u Nagoji, ne poznajem ga, bio sam mali kad je tamo bio i trener. Pročitao sam da bi mogao da postane selektor. Šta da kažem za tu ideju? Ništa - jasan je brzonogi krilni napadač.

Priča se potom prebacila na malo realnije teme, pa je Asano prokomentarisao i potencijalni prijateljski meč između njegove domovine i Srbije.

- Ne znam baš koliko ja mogu da organizujem takav meč, ali bi bilo baš lepo da se to desi - zaključio je miljenik "Grobara".

Inače, Takumina sjajna forma preporučila ga je i drugim evropskim silama, pa bi iz Partizana, i to za ogromnih pet miliona evra za naše prostore, mogao da ode putem Turske, ako ne već u januaru, onda na leto, više o tome pročitajte OVDE.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.