AS NA ENFILDU: Liverpul će ispuniti želju Klopu! Zvezda stiže pravo iz Bajerna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 14:13

AS NA ENFILDU: Liverpul će ispuniti želju Klopu! Zvezda stiže pravo iz Bajerna!

Postigli dogovor.

Vezista koji je prošao sve omladinske selekcije Barselone nalazi se na korak od potpisa za Liverpul, prenosi katalonski "Sport".

Pregovori sa iskusknim Tijagom Alkantarom (29) nalaze se u završnoj fazi. Bajern je nameravao da zadrži svog prvotimca, ali su svesni želje igrača da pođe za novi velikim izazovima pustiće ga uz odštetu od 35 miliona evra.

Inače, upravo Tijago Alkantara bio je jedna od najvećih želja Jirgena Klop koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u dosta navrata hvalio partije španskog internacionalca i isticao kako mu je miljenik.

Vezista Bajerna je bio direktan i javno izjavio kako nema nameru da produži saradnju sa Bavarcima koja traje do narednog leta što su u Liverpulu iskoristili da krenu u misiju dovođenja ovog Španca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.