AS BOLONJE OTKRIO: Miha mi je pretio da će da me izbaci sa terena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 20:46

AS BOLONJE OTKRIO: Miha mi je pretio da će da me izbaci sa terena!

Dan nakon velike pobede.

U Italiji se dan posle velike pobede Bolonje nad Interom u Milanu naširoko piše o ovom velikom podvigu. Lovorike idu treneru Siniši Mihajloviću, ali i strelcima dva gola za preokret na Đuzepe Meaci – 2:1 (0:1).

Pobedonosni gol postigao je Musa Barou koji je posle meča ispričao interesantan detalj iz konverzacije sa srpskim stručnjakom.

- Trener mi je mnogo pomogao – zapretio mi je da će me izbaciti sa terena ako još jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgubim loptu - rekao je Barou i dodao u "pomirljivom tonu":

- Srećan sam što sam deo ekipe koju trenira Mihajlović. Uvek se trudimo da radimo ono što nam kaže.

Pre Baroua, gol je postigao i njegov imenjak Musa Džuvara, više o tom kvalitetnom fudbaleru koji je na Apenine došao kao migrant možete pročitati OVDE.

- Srećan sam i zbog drugog Muse, dao sam mu nekoliko saveta posle utakmice i tražio mu dres jer je bio baš dobar - istakao je Barou, a preneli su italijanski mediji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.