ARTETINA ERA U ARSENALU SE BLIŽI KRAJU: Kandidat za klupu tobžija je veliko iznenađenje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 17:34

ARTETINA ERA U ARSENALU SE BLIŽI KRAJU: Kandidat za klupu "tobžija" je veliko iznenađenje (FOTO)

Navijači razočarani.

Poznati italijanski trener Mauricio Sari važi za prvog kandidata za klupu Arsenala u slučaju da dođe do rastanka sa Mikelom Artetom, prenose mediji na Apeninskom poluostrvu.

Zvezda je praktično obezbedila prolazak grupe Lige Evrope, a večeras (18.55) će protiv Hofenhajm probati da to uradi i teoretski, ali i da se „potuče“ s Nemcima za prvo mesto u grupi koje donosi lakši žreb. Kvota na keca je 2,95, iks je 3,35, a dvojka 2,40. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Hofenhajm.

Pomalo iznenađujuće u prvi plan kao Artetina moguća zamena iskočio je Sari, koji je bez posla od avgusta kada je smenjen iz Juventusa posle kraha u Ligi šampiona.

Čela priča je inicirana nakon nedeljnog poraza londonskog kluba od Vulverhemptona kojim su skliznuli na 14. mesto u ligi.

Premijer liga nije potpuna nepoznanica za Sarija koji je pretprošle sezone vodio Arsenalovog gradskog rivala Čelsi na putu do osvajanja Lige Evrope.

Rastanak je ipak usledio posle samo godinu dana zbog ne baš blistavih partija u ligi.

Najveće uspehe Sari je imao vodeći Napoli gde je tokom nekoliko sezona bio najveći konkurent Juventusu na putu osvajanja Skudeta.

This would certainly divide opinionhttps://t.co/Vl3bTnl36b

— Pundit Arena (@PunditArena) December 3, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda vatrena navijačica Napolija Jolanda de Rienco.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.