Upozorenje na olujni vetar i nevreme u Bačkoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2020, 08:41

Upozorenje na olujni vetar i nevreme u Bačkoj

Ove večeri, prema navodima RHMZ, vozače na severu naše zemlje u Bačkoj očekuje jače naoblačenje i kiša uz prisustvo olujnog vetra, a tokom večeri naoblačenje će se proširiti i na ostale krajeve Srbije, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Zbog mokrih kolovoza savetuje se učesnicima u saobraćaju da vožnju i brzinu prilagodite uslovima na putu.

Zadržavanja na teretnim terminalima naših GP:

- GP Horgoš, izlaz, 180 minuta

- GP Kelebija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izlaz, 120 minuta

- GP Batrovci, izlaz, 120 minuta.

Radovi na putevima, izmenjen režim saobraćaja

Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica u Srbiji obavljaju radovi, zbog čega je došlo do izmene režima saobraćaja na pojedinim putevima.

Od danas do petka izvodiće se radovi na popravci oštećenog kolovoznog zastora na državnom putu I B reda broj 22, Beograd - Lazarevac, u zoni naselja Šiljakovac.

U toku izvođenja radova biće postavljena odgovarajuća radna saobraćajna signalizacija, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Radovi su obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na putu Leskovac jug (veza sa državnim putem I A reda broj 1) - Leskovac (Bratmilovce) došlo je do izmene režima saobraćaja zbog radova na pojačanom održavanju. Saobraćaj se odvija dvosmerno, usporeno prema privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Na delu puta od Putnog prelaza (kod benzinske stanice NIS) od vlasotinačke petlje na starom putu (kroz grad Leskovac, u dužini oko 1 km), saobraćaj će biti preusmeren na državni put II A reda 258 i državni put II A reda 158.

Na državnom putu II B reda broj 330, deonica Loznica - Zajača, po izlasku iz Loznice do industrijskog kompleksa u Zajači, na snazi je zabrana kretanja za vozila težih od 3 t.

Na auto-putu E-80, Bela Palanka - petlja Pirot zapad, tunel Sopot - od 4. jula do 3. avgusta izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na izgradnji nadvožnjaka.

U zoni radova za saobraćaj zatvorena kolovozna traka Niš-Pirot između službenih prolaza. Saobraćaj će se odvijati dvosmerno u kolovoznoj traci smera Pirot - Niš.

Na auto-putu E-75, Obilaznica oko Beograda, most broj 13, radi se na zameni oštećenih dilatacija u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci u zoni petlje Orlovača.

Na auto-putu E-80, ispred tunela Bancarevo, u smeru ka Pirotu traju radovi na sanaciji kolovozne (asfaltne) konstrukcije. U zoni radova za saobraćaj zatvorene vozna i preticajna, a saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova, kamioni na Horgošu na izlazu iz zemlje čekaju tri sata, na Kelebiji sat, a na Batrovcima dva sata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.