AMERIKANAC ODGOVORIO GROBARIMA: Shvatite da mi donosimo odluke koje su najvažnije za nas!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 12:37

AMERIKANAC ODGOVORIO GROBARIMA: Shvatite da mi donosimo odluke koje su najvažnije za nas!

Opravdava potez.

Ovih dana je prelazak Korija Voldena iz Partizana u Crvenu zvezdu je uzburkao sportsku javnost, o tome više možete pročitati OVDE. Očekivano, navijači Partizana nisu štedeli svog ljubimca iz prošle sezone, ali je dobio podršku od zemljaka Kendrika Perija.

Amerikanac iz Cedevita Olimpija, koji poznaje navijačke strasti iz Srbije jer je do skoro igrao za Megu, poslao je poruku Grobarima i pozvao ih na razumevanje Voldena koji “samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radi svoj posao”.

- Razumem što navijači Partizana u komentarima pišu kako osećaju da im je zabijen nož u leđa. Ali moraju da shvate da mi kao igrači moramo da donosimo odluke koje su najbolje za nas i naše porodice. Moj drug je odigrao sjajnu sezonu za Partizan i pomogao mu da budu prvi i u Evrokupu i u ABA do prekida sezone. Budimo zahvalni igračima što su doprineli takvim rezultatima, pre nego što ih vređamo i ljutimo se jer odluče da urade ono što je najbolje za njih. Ljubav - napisao je Peri na društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.