ALIMPIJEVIĆ: Mega zasluženo pobedila, pričaću sa ljudima iz kluba

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2018, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALIMPIJEVIĆ: Mega zasluženo pobedila, pričaću sa ljudima iz kluba

Ekipa Dejana Milojevića bila bolja za dva poena u meču 7. kola.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević bio je razočaran posle poraza od Mega Bemaksa u Super ligi Srbije. Ovo je drugi poraz u ovoj fazi takmičenja u nacionalnom prvenstvu.

- Nemoguće je pobediti kad protivnik ima 54 skokova i to 22 u napadu, od čega samo jedan igrač uhvati 12 lopti (Fundić). Sramno je dozvoliti rivalu tako nešto. Mega nas je potpuno zasluženo pobedila i čestitam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj na tome - rekao je Alimpijević i naglasio da će razgovarati sa upravom kluba.

SUPER LIGA: Triler pripao Megi, NOVI poraz Zvezde (FOTO)

TVITER GORI! Zvezdaši odredili šta je PRIORITET! (FOTO)

- Već nekoliko puta nam se dešava da nismo na utakmici, nije ovo prvi takav slučaj. Pričaću sa ljudima iz kluba, imam neke svoje ideje u vezi sa ovim što se desilo - zaključio je Alimpijević prenosi Sport klub, a šta je rekao njegov kolega Dejan Milojević pročitajte OVDE.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.