ALEKSIĆEVA MAJSTORIJA PO SNEGU: Pogledajte fenomenalan slobodnjak srpskog fudbalera (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 18:49

ALEKSIĆEVA MAJSTORIJA PO SNEGU: Pogledajte fenomenalan slobodnjak srpskog fudbalera (VIDEO)

Povremeni reprezentativac Srbije već nekoliko utakmica igra na vrhunskom nivou.

U nekarakterističnom, snegom prekrivenom Istanbulu, Bašakšehir je dočekao Sivas u okviru 19. kola, a raspoloženo izdanje Danijela Aleksića krunisano je vodećim golom koji je bio dovoljan da šampion Turske na svom terenu, osvoji samo bod - 1:1.

Srpski internacionalac koji već nekoliko utakmica igra na vrhunskom nivou je u 38. minutu iz slobodnog udarca matirao golmana gostiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Loptu sa samog ruba šesnaesterca Aleksić je poslao u nebranjeni deo mreže i doneo vođstvo Bašakšehiru.

Radost domaćina trajala je četiri minuta, a Sivas je odgovorio preko Hakana Arslana. Ofanzivac gostiju dobro je reagovao pred golom rivala nakon što je Maks Gradel iskoristio grešku rivala, oduzeo loptu i poslao je u peterac.

Branilac titule deleko je od prošlosezonske pozicije i posle 18 kola ima šest pobeda, pet remija i sedam poraza. Sa druge strane, Sivas je po pet puta slavio i gubio, dok je osam puta odigrao nerešeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.