AKTUELNO: U Srbiji od korona virusa preminulo još 35 osoba, 15.046 novooboleih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2022, 07:11

AKTUELNO: U Srbiji od korona virusa preminulo još 35 osoba, 15.046 novooboleih

U Srbiji je od poslednjeg preseka registrovano 15.046 novih slučajeva zaraze korona virusom, od testirana 30.998 uzoraka.

Od posledica COVID-19 umrlo je još 35 osoba.

Na bolničkom lečenju su 2.922 pacijenta, od kojih je njih 119 na respiratorima.

12.17 - Epidemiološka situacija u Subotici nepovoljna - vakcinacija stagnira

Epidemiološka situacija u Subotici je i dalje izrazito nepovoljna. U Kovid ambulantama se obavlja veliki broj pregleda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a povećan je i broj zaraženih. Sa druge strane vakcinacija i u gradu na severu Vojvodine stagnira.

10.35 - U Pčinjskom okrugu pozitivno vise od polovine testiranih

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, na kovid 19 testirano je 629 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga, a analize su pokazale da su 394 zaražene korona virusom.

09.02 - Šekler: Prešli smo dve trećine puta, moramo pomoći neprijatelju da se dostojanstveno povuče

Ne možemo da kažemo da je koronavirusu odzvonilo, ali da smo prešli bar dve trećine puta, svakako da jesmo, kaže virusolog Milanko Šekler. Ističe da je omikron dobra najava i uvertira za okončanje pandemije, ali da vakcinacijom moramo pomoći neprijatelju da se dostojanstveno povuče.

07.55 - Porast broja hospitalizovanih u Zlatiborskom okrugu

U bolnicama Zlatiborskog okruga hospitalizovan je 291 pacijent oboleo od kovida, a osmoro je priključeno na respiratore, saopštio je jutros Zdravstveni centar Užice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.