AKO SE OVO STVARNO DESI: Milioni stižu u Humsku, iza svega stoji Ramadani (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 12:34

AKO SE OVO STVARNO DESI: Milioni stižu u Humsku, iza svega stoji Ramadani (FOTO)

Provizija nije mala.

Svetski mediji prenose kako će Fjorentina prodati bar pet fudbalera u letnjem prelaznom roku, uključujući i tandem bivših igrača Partizana Nikolu Milenkovića i Dušana Vlahovića.

Naime, "Njujork Tajms" je došao u posed sporazuma poznatog menadžera Faljija Ramadanija sa upravom "ljubičastih" po kome će on zaraditi proviziju od transfera.

I dalje se u Laciju nadaju da Juventus nije nedostižan, i dalje u Rimu živi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << san o Skudetu posle 20 godina. A u Rim večeras (21.45) stiže Milan i kec je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lacio - Milan.

Eventualna prodaja Milenkovića bila bi sjajna vest za Partizan, pošto crno-belima pripada bar 5% od naredne prodaje. Spekuliše se da popularni "Bleki" neće biti prodat za manje od 30 miliona evra, pa bi ovaj posao značajno popunio i kasu u Humskoj.

A report in the New York Times claims that agent Fali Ramadani signed contracts with the Della Valle brothers to sell five Fiorentina players, without informing Rocco Commisso https://t.co/SB7rBwAQEz #Fiorentina #SerieA #Calcio pic.twitter.com/Ad5bDBmKIe

— footballitalia (@footballitalia) July 3, 2020

Što se tiče Vlahovića, on je dobio šansu na "Artemio Frankiju", a opšta ocena je da je iskoristio minule sezone.

Ipak, isti izvor ne navodi klubove koji su zainteresovani za srpske internacionalce,mada nije tajna da su među traženijom "robom" kad je Fjorentina u pitanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.