AKO ODE REPREZENTATIVAC: Zvezda je u Italiji našla NJEGOVU zamenu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2019, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO ODE REPREZENTATIVAC: Zvezda je u Italiji našla NJEGOVU zamenu! (FOTO)

Radno na Marakani.

Ukoliko Milan Borjan napusti Crvenu zvezdu ove zime, uprava srpskog šampiona pokušaće da dovede golmana Torina Vanju Milinković-Savića.

KRSTIČIĆ: Imao sam sjajnu sezonu u Zvezdi, sad je vreme za novi korak (FOTO)

NOVAKU PUKAO FILM: Bes je ISKALIO na NJEMU! (FOTO)

BONUS GALERIJA

Pogledajte najbolje koreografije Delija u 2018. godini

VELIKI PREOKRET: Evo gde će igrati Nemanja Radonjić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (FOTO)

Brat najtraženijeg igrača na evropskoj sceni Sergeja, trenutno brani na pozajmici u italijanskom SPAL-u i, u slučaju da za Borjana stigne odlična ponuda, na Marakani su spremni za ovaj transfer.

Uprava SPAL-a ne bi pravila probleme Srbinu da pređe u Ljutice Bogdana, ali bi i čelnici Bikova morali da daju saglasnost.

Podsetimo, Vanja Milinković-Savić je karijeru počeo u novosadskoj Vojvodini, odakle je prešao u Lehiju iz Gdanjska, gde je bio standardan na golu. Od dolaska na "Čizmu", šansu je dobijao uglavnom na utakmicama Kupa Italije.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.