AKO MOŽE POPUST ILI NA RATE: Porto bi da kupi Marka Grujića, ali nema dovoljno love

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 18:49

AKO MOŽE POPUST ILI NA RATE: Porto bi da kupi Marka Grujića, ali nema dovoljno love

Liverpul ima poslednju reč.

Porto želi da i sledeće sezone u svojim redovima ima Marka Grujića. Ne bi ni srpski as imao ništa protiv da ostane na "Dragau", ali o svemu se pita Liverpul koji ga je poslao na pozajmicu među Zmajeve.

Početak Marka Grujića u Portu bio je dosta promenljiv, ali u poslednjih mesec dana Srbin igra kao preporeođen. Odigrao je sjajan meč protiv Čelsija i zadobio poverenje trenera Serža Koneseisaa. Podigao je nivo igre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i u prvenstvu i postigao gol protiv Farensea. Porto ima nameru da zadrži Grujića ali problem predstavlja visoka cena od 20.000.000 evra, a to sumu Porto ne može da pokrije, posebno u doba pandemije.

Porto reportedly want to bring Marko Grujic back on loan 📝https://t.co/9ORUsq9Bkd

— Anfield Watch (@AnfieldWatch) May 13, 2021

Kada je odlučio da pozajmi Grujića Portu, Liverpul nije želeo da u ugovor stavi klauzulu o visini otkupa. Verovali su na Enfildu da će igrač, sa kojim imaju ugovor do 2023. godine, dobrim igrama podići cenu i doneti bivšem šampionu Engleske veliki finansijski profit. Međutim, globalna kriza uticala je na Grujićevu cenu, kao i činjenicu da Liverpul ne ostvari finansjski plan.  U Portu veruju da bi mogli da izdejstvuju još jednu pozajmicu sa obaveznim otkupom ugovora.

Mančester Junajted je obezbedio plasman u Ligu šampiona, ali večeras (21.15) ima priliku da okonča nade najvećeg rivala Liverpula da će sledeće sezone igrati elitno takmičenje. Kvota na keca na Old Trafordu je 2,80, iks je 3,35, dvojka 2,50, a GG3+ 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Liverpul.

Portugalska štampa tvrdi da će Porto na tome raditi u narednom periodu, jer smatraju da bi u narednoj sezoni visoki Srbin mogao da postane nosilac igre. Posebno, što je prošao filter zahtevnog Serža Konseisaa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.