AKN - Trezege presudio Zimbabveu na otvaranju turnira (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKN - Trezege presudio Zimbabveu na otvaranju turnira (video)

Domaćin siguran.

Fudbaleri Egipta ostvarili su pobedu u prvoj utakmici grupe A Afričkog kupa nacija pošto su savladali Zimbabve rezultatom 1:0.

Jedini pogodak na meču delo je Trezegea koji je iskoristio asistenciju Ašrafa i matirao protivničkog golmana u 41. minutu meča.

Fudbaleri Zimbabvea su ipak odlučili da izađu na teren i pored najava da bi mogli da bojkotuju meč zbog neisplaćenih premija od strane saveza.

Tako su Egipćani >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pobedili na otvaranju takmičenja na kojem su i domaćini, pa ih mnogi s punim pravom smatraju za jednog od najvećih favorita za osvajanje turnira.

U grupi A takmiče se još i DR Kongo i Uganda koji svoj meč igraju sutra od 16.30.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.