AJAKS UPOREDIO TADIĆA I RAMOSA: Holanđani se prisetili čuvenog meča  kada je Srbin utišao Madrid!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AJAKS UPOREDIO TADIĆA I RAMOSA: Holanđani se prisetili čuvenog meča kada je Srbin utišao Madrid!

Prošlogodišnja utakmica.

Fudbalski klub Ajaks prisetio se na društvenim mrežama utakmice odigrane 5. marta prošle godine, kada je predvođen Dušanom Tadićem demolirao Real u Madridu sa 4:1.

Bio je to revanš osmine finala Lige šampiona u koji je Ajaks ušao sa porazom 2:1 iz prve utakmice u Amsterdamu. Briljirao je te večeri Dušan Tadić. Srpski reprezentativac je postigao jedan gol i upisao dve asistencije. Te večeri u timu Reala nije bilo Serhija Ramosa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kapiten "kraljevića" je te večeri u loži snimao dokumentarac o samom sebi.

🙋‍♂️#RetroMatchday #reaaja pic.twitter.com/IM2tXJIRbN

— AFC Ajax (@AFCAjax) April 1, 2020

Tako ga je u jednom trenutku kamera uhvatila kako protestvuje zbog jedne odluke sudija. Ramos je to uradio tako što je visoko podignuo desnu ruku. Ajaks je na Tviteru objavio fotografiju Dušana Tadića u istoj pozi.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.