AGONIJI JE DOŠAO KRAJ: CAS potvdrio doživotnu kaznu za predsednika Fudbalskog saveza!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020, 16:19

AGONIJI JE DOŠAO KRAJ: CAS potvdrio doživotnu kaznu za predsednika Fudbalskog saveza!

Presuda potvrđena.

Sud za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani potvrdio je kaznu FIFA za bivšeg predsednika Fudbalskog saveza Avganistana Keramudina Karima optuženog za zlostavljanje fudbalerki.

Male su šanse Arsenala da se preko lige dokopa Evrope, ali duguju Tobdžije svojim navijačima da probaju da se večeras (21.15) iskupe za očajnu sezonu protiv novog šampiona Liverpula. Kvota na keca je 3,80, iks je 3,45, a dvojka 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Arsenal – Liverpul.

Karim je proglašen krivim za seksualno zlostavljanje fudbalerki reprezentacije Avganistana i dobio je doživotnu kaznu zabrane rada u fudbalru, kao i novčanu kaznu od milion švajcarskih franaka.

On je krivična dela počinio od 2013. do 2018. godine, a Kalida Popal, koja se odvažila da ga prijavi, skupila je svedočenja pet saigračica o seksualnom zlostavljanju, silovanju i pretnjama smrću.

Ove fudbalerke su se medijima obratile 2018. godine, a FIFA mu je brzo izrekla kaznu.

CAS confirms life ban on former Afghan football chief Keramuddin Karim https://t.co/uCt49BNlv7 #AFG pic.twitter.com/35CwKOgSJK

— 1TVNewsAF (@1TVNewsAF) July 15, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris Bušar, sestra kanadske teniserke Eženi Bušar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZBOG ZLOSTAVLJANJA FUDBALERKI: CAS potvdrio doživotnu kaznu za predsednika Fudbalskog saveza!

Izvor: Kurir, 15.Jul.2020

Sud za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani potvrdio je kaznu FIFA za bivšeg predsednika Fudbalskog saveza Avganistana Keramudina Karima optuženog za zlostavljanje fudbalerki.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.