Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2021, 08:59

AFRIKA: Samo Tanzanijci aktivni, Simba juri prvenac u novoj sezoni

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaj očekuje na Crnom kontinentu

BIAŠARA JUNAJTED – RUVU ŠUTING, 15.00

(Fudbal, Tanzanija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prošle nedelje je počeo i šampionata Tanzanije, jedan od jačih na tlu Afrike. Biašara je na startu napravila iznenađenje odigravši nerešeno sa šampionom Simbom. Ruvu Šuting je poklekao na gostovanju protiv Dodoma (0:1). Početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << godine, Biašara je dobila narednog rivala na svom terenu sa čak 3:0. Pre toga je na tri utakmice ovih timova bilo bez pogodaka. Ruvu nije postigao gol protiv Biašare poslednjih 360 minuta, a slavio je prethodni put pre nešto manje od tri godine.

-------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-------------------------

DODOMA – SIMBA, 15.00

(Fudbal, Tanzanija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Simba je šampion Tanzanije. Protekle sezone je imala čak devet bodova više od najbližeg pratioca, Jang Adrikansa. Posle samo remija na startu (0:0) protiv Biašare, najbolji tim ove afričke države želi da upiše prvi trijumf na gostovanju Dodomi. Domaćin je dobio prvi meč ove sezone sa 1:0. U proteklom šampionatu, Simba je oba puta dobila današnjeg rivala. Na svom terenu je slavila sa 3:1, a na gostovanju sa 2:1.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.