Izvor: MozzartSport.com, 12.Apr.2021, 17:11

AFRIKA: Mamelodi za poraz ne zna, Salitas kuburi sa realizacijom

Evo kako su se završili pojedini današnji mečevi sa afričkog kontinenta

SALITAS – DIJARAF 0:1

(Fudbal, Afrički Kup konfederacija)

Bez obzira na činjenicu da Salitas igra odlično u prvenstvu Burkine Faso, dva puta u osam dana bio je nemoćan protiv Dijarafa. Ponovo su se manifestovali problem sa realizacijom, a to je senegalski predstavnik umeo da iskoristi i kazni. Međutim, poraz u četvrtoj rundi ne mora ništa da znači pošto je grupa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << C jedna od neizvesnijih u Kupu konfederacija, pa dva kola pre kraja sva četiri tima, a tu su još Etoal Sahel i Sfaksijen, imaju šanse za prolaz. Ipak, tim iz Dakara zadovoljno trlja ruke jer je preuzeo lidersku poziciju, a isto čine i svi kladioci koji su verovali gostim.

ČIPA JUNAJTED – MAMELODI 1:2

(Fudbal, Južna Afrika 1)

Ni posle 22. runde nema tog tima u Južoafričkoj Republici koji može da se pohvali pobedom nad Mamelodijem ove sezone. Lider prvenstvene tabele nije imao lagan posao protiv Čipe, koja je početkom drugog dela uspela da nadoknadi gol zaostatka. Popularni Brazilci su držali statističko preimućstvo nad rivalom koji je želeo da sačuva bod, ali mu to nije pošlo za rukom. Mreža se ponovo zatresla iz jedinog udarca u okvir koji su fudbaleri Mamelodija uputili u drugom delu. Treći put zaredom Čipa je morala da se pokloni pred moćnim Mamelodijem.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.