Izvor: MozzartSport.com, 12.Jun.2021, 00:29

AFRIKA: Alžirci lagano preslišali Tunis, slavlje Elmina Šarksa u Gani

Pregled pojedinih utakmica završenih na afričkom kontinentu

ELMINA ŠARKS - ILEVEN VONDERS 2:1 (2:0)

(Fudbal, Gana 1)

Elmina Šarksi su mnogo bolje krenuli u meč i preko Boatenga došli čak do dva gola u prvih pet minuta. Prvi je pao u drugom, a drugi u petom minutu i Eleven Vonders nije imao previše šansi u nastavku. Ganiju je smanjio rezultat u 55. minutu, ali to je bilo sve što su gosti uradili.

TUNIS - ALŽIR 0:2 (0:2)
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
(Fudbal, prijateljska utakmica)

Alžirci su meč završili sa igračem manje, ali su mnogo ranije rešili pitanje pobednika na ovom meču. Praktično je sve bilo gotovo u 28. minutu, kada je konačan rezultat postavio Rijad Marez, na asistenciju Jusefa Belalalija. Osam minuta ranije mrežu Mueza Hasena pogodio je Bagdad Bundžah i tako potpuno poremetio koncepciju igre domaćeg tima.

GAMBIJA PORTS AUTORITI - FORTUN 1:1 (0:0)

(Fudbal, Gambija 1)

Nije bilo pobednika na ovom okršaju, mada forma lidera ozbiljno škripi u poslednje vreme. Fortunu je ovo bio četvrti vezani remi, ali mu prvo mesto još uvek nije ugroženo, iako je Elit Junajted vezao tri pobede i sada je na sedam bodova zaostatka. Sa druge strane, Gambija Ports je nastavila sa promenljivim rezultatima, pa je sada na šestom mestu šampionata Gambije.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AFRIKA: Hladan tuš za prvaka Zambije, Nkani se smeši druga liga

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jun.2021

Pregled pojedinih utakmica završenih na afričkom kontinentu..PETRO LUANDA – PRIMEIRO DE AGOSTO - 3:0..(Fudbal, Angola 1)..Gazi Petro Luanda sve pred sobom, deluje nezaustavljivo. Dugo je Primeiro de Agosto vodio glavnu reč, uz Sagradu, u Angoli, ali je u derbiju počišćen. Debakl u derbiju vrha...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.