ADEM LJAJIĆ DEMANTOVAO: Pakovali mi KORONA VIRUS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ADEM LJAJIĆ DEMANTOVAO: Pakovali mi KORONA VIRUS!

Oglasio se fudbaler Bešiktaša.

Naslov italijasnkih medija "Adem Ljajić u karantinu zbog koronavirusa" udario je u petak uveče kao grom iz vedra neba! Prema njihovim izvorima, Ljajić je odlukom njegovog kluba Bešiktaša izdvojen u karantin i leči se u uslovima totalne izolacija. Na sreću srpskog reprezentativca, njegove porodice i svih navijača, vest nije imala veze sa istinom.

Nakon što je informacija krenula da se širi medijskim prostorom Turske, Srbije i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Italije, sam fudbaler, koji vrlo retko koristi društvene mreže da bi komunicirao s javnošću, objavio je jednu rečenicu na Instagramu:

Volevo informare tutti che le notizie che girano sono tutte false. È solo febbre. Prima di inventare cazzate, informatevi. #Ljajic

A post shared by Adem Ljajić (@_ademljajic_) on Feb 21, 2020 at 1:18pm PST

- Želeo bih da obavestim sve da je vest lažna. Reč je o infekciji. Pre nego što objavič s*anje, informiši se - napisao je Ljajić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Morana Mamić, jedna od najlepših hrvatskih manekenki

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Nov 5, 2019 at 11:40am PST

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 23, 2019 at 11:45am PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 20, 2019 at 2:45pm PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 17, 2019 at 7:46am PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 15, 2019 at 12:32pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.