ADIO DIEGO: Pogledajte kako je Maradona ODUŠEVIO Srbiju i šokirao Zvezdu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 19:38

ADIO DIEGO: Pogledajte kako je Maradona ODUŠEVIO Srbiju i šokirao Zvezdu (VIDEO)

Odlazak velikana.

Legendarni fudbaler i po svemu sudeći jedan od najboljih svih vremena Dijego Armando Maradona preminuo je danas od posledica srčanog udara kako javljaju mediji u njegovoj rodnoj Argentini. Ova tužna vest naterala nas je da se setimo Maradonine magije koja je viđena na Marakani ali i kasnijih poruka Crvenoj zvezdi.

Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena – ako ne i najbolji – nije igrao za Crvenu zvezdu, ali jeste protiv nje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
I baš u Ljutice Bogdana postigao je jedan od najlepših pogodaka u nezaboravnoj karijeri, kada su mu i zvezdaši aplaudirali.

Evo te majstorije...

Mnogo godina kasnije, od beogradskih crveno-belih dobio je "desetku" sa svojim imenom: Maradona.

Najbolji uz najbolje! Maradona podržava Crvenu zvezdu! #fkcz pic.twitter.com/GneC0VODlx

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) December 16, 2016

Šampion Srbije pohvalio se na društvenim mrežama fotografijom Dijega Armanda Maradona sa crveno-belim dresom i "desetkom" koju nije nosio on, ali jesu neki drugi velikani, poput Dragana Stojkovića Piksija, Dejana Savićevića, Jovana Kuleta Aćimovića, Dejana Ramba Petkovića, Dejana Stankovića, itd.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.