ABA liga: Mega slavila u Laktašima, Igokea imala šut za pobedu

Izvor: BKTV News, 30.Sep.2018, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA liga: Mega slavila u Laktašima, Igokea imala šut za pobedu

Košarkaši Mega Bemaxa savladali Igokeu u gostima 79:80 (15:18, 18:22, 20:21, 26:19)

Ekipa iz Srmeske Mitrovice imala je šest poena prednosti do deset sekundi pre kraja meča, kada je trojku za domaće postigao Tomislav Zubčić i na semaforu je stajalo 76:79. Košarkaši Igokee su brzim faulom na liniju penala poslali Gogu Bitadzea koji je pogodio samo drugo slobodno bacanje.

Novu trojku za tim iz Laktaša pogodio je Džimi Gevin četiri sekunde pre kraja i smanjio >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << prednost gostiju na samo pola koša. Ovog puta brzim faulom na liniju za slobodna bacanja domaći igrači su poslali Kostju Mušidija, koji je oba puta bio neprecizan. Vuk Radivojević je uhvatio loptu i pokušao šutem sa pola terena da donese pobedu svojoj ekipi, ali rezultat je ostao nepromenjen.

Najbolji pojedinac u ekipi Dejana Milojevića bio je Goga Bitadze sa 24 poena i 12 skokova. Pratili su ga Mušidi sa 16 i Fundić sa 11 poena.

U poraženom timu bolji od ostalih bio je Tomislav Zubčić sa 29 poena, a po 11 su dodali Kel i Lešić, koji je imao i devet uhvaćenih lopti.

U drugom kolu Mega dočekuje FMP, a Igokea gostuje Ciboni u Zagrebu.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.