ABA kaznila Budućnost

Izvor: B92, 26.Okt.2019, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA kaznila Budućnost

ABA liga kaznila je KK Budućnost iz Podgorice zbog ponašanja publike u trećem kolu prvenstva.

Navijači Budućnosti neprimerno su se ponašali u prethodnom duelu, protiv Primorske, pa će u "Morači" biti zatvoren jedan deo tribine.

Na utakmici protiv Krke biće zatvorena tri sektora i navijački deo galerije gde su smešteni "varvari".

"Zbog bacanja tvrdog predmeta (svežanj ključeva), na utakmici 3. kola ABA lige protiv Primorske, ABA Liga kažnjava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naš klub zatvaranjem dela tribina na utakmici protiv Krke kao i novčanom kaznom", stoji u saopštenju sa sajtu Budućnosti", navodi se u saopštenju kluba.

Kazna koju je ABA izrekla Budućnosti odnosi se samo na jedan meč, ali su čelnici podgoričkog kluba upotzorili navijače na fer ponašanje, jer bi u slučaju novih incidenata mogle da ih očekuju rigoroznije sankcije.

"Molimo navijače za fer i sportsko navijanje uz napomenu da je od ove sezone ABA liga drastično pooštrila kazne za propuste u organizaciji utakmica, pa da će svaki sledeći propust biti kažnjen još rigoroznije od prethodnog", dodaje se u saopštenju Budućnosti.

Meč Budućnost - Krka igra se u subotu od 20 časova u "Morači".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.