Izvor: HotSport.rs, 05.Okt.2017, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA LIGA: Žorić pokazao da može još, Cibona kao u najboljim vremenima

U jednom od onih pravih derbija Jadrana, Cibona je savladala Olimpiju.

Rezultat tog meča bio je 96:85, a sjajne role su imali iskusni Žorić i Tomas.
Cibona je po svemu sudeći na dobrom putu. Odličnu igru su danas pružili Zagrepčani. Oba tima su bila raspucana od samog početka, u prvom kvartalu je bilo ubačeno čak 58 poena!
Jedan od ključnih perioda meča bila je druga deonica. Cibona je tada stigla do preokreta i vođstva koje je uspela da >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sačuva do kraja utakmice. Tempo je u finišu opao, pa nijedan tim nije prebacio brojku od stotinu poena, iako se na početku utakmice činilo da hoće.
Žorić, Tomas i Melvin su u pobedi svog tima postigli po 18 poena, dok je na drugoj strani najraspoloženiji bio Morgan sa 26.
ABA LIGA, drugo kolo:
Utorak
FMP – MZT 100:72
Sreda
Mornar – Partizan 83:81
Zadar – Cedevita 76:92
Crvena zvezda – Mega 90:80
Četvrtak
Cibona – Olimpija 96:85
20.00: Igokea – Budućnost

Standings provided by Sofascore LiveScore

The post ABA LIGA: Žorić pokazao da može još, Cibona kao u najboljim vremenima appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.