ABA LIGA: Drama u crnogorskom OBRAČUNU! Budućnost VODILA ceo meč, a onda... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2018, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA LIGA: Drama u crnogorskom OBRAČUNU! Budućnost VODILA ceo meč, a onda... (VIDEO)

Utakmica sedmog kola Regionalnog takmičenja.

Košarkaši Budućnosti pobedili su u jednom od derbija sedmog kola ABA lige ekipu Mornara rezultatom 95:99 (25:32, 18:30, 23:20, 29:17). Tokom celog meča, šampion Crne Gore imao je ubedljivu rezultatsku prednost, da bi izabranici Aleksandra Džikića u poslednjem periodu sve prosuli u vodu i dozvolili Baranima da duel učine krajne neizvesnim.

POSLE MEGA PREOKRETA: ABA liga poslala MOĆNU poruku u Humsku! (FOTO)

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />ZVEZDA U DERBIJU ČEKA KNEŽEVE: Šampion odredio CENE ulaznica za Monako! (FOTO)

SKANDAL NA BOSFORU: Amerikanac NASRNUO na Ivanovića (FOTO)

Budućnost je na veliki odmor otišla sa čak 19 poena prednosti (62:43), a prvu četvrtinu je obeležio Nemanja Gordić koji je u tom periodu postigao čak 14 koševa.

U nastavku, šut Gordića je stao, što su igrači Mornara koristili i postepeno smanjivali minus, da bi u poslednjoj četvrtini serijom 22:7 stigli na samo pola poena zaostatka (89:88). Nova trojka Gordića i promašaj Valera, učinili su da Podgoričani, ipak, ne prokockaju već viđen trijumf, pa su na kraju zasluženo slavili.

PROBLEMČINA U PODGORICI: Džikić PONUDIO ostavku, predsednik je imao spreman odgovor

Najefikasniji u Mornaru bio je Braun sa 22 poena, Koning je ubacio 21, a Uroš Luković 15 koševa. Dvocifren je bio i Drenovac sa 11 poena.

U timu Budućnosti Gordić je dao 21, Erl Klark i Nikola Ivanović po 15, a Koti Klark 12 koševa.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.