ABA: Igokea u poslednjim sekundama do pobede u Zagrebu

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2018, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Igokea u poslednjim sekundama do pobede u Zagrebu

Košarkaši Igokee upisali su prvu pobedu ove sezone, na zatvaranju drugog kola.

Veoma zanimljiv duel odigran je u dvorani "Dražen Petrović" u Zagrebu, gosti iz Aleksandrovca su na kraju slavili 84:86.

Prvi kvartal pripao je Ciboni, koja je na odmor otišla sa dva poena prednosti.

Tesno je bilo i u nastavku, ali su Cibosi zadržalli prednost, na pauzu od 15 minuta otišli su sa pola koša viška.

Uspeo je domaćin i u poslednjih 10 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da uđe sa prednošću, nakon dobre treće deonice imali su pet poena suficita pred odlučujući period.

Ipak, Igokea je zategla odbranu, dolaze gosti do preokreta na dva minuta do kraja, nakon dva pogođenja bacanja Zubčića, a onda je na sedam sekundi do kraja pobedu gostujućem sastavu doneo Adamović polaganjem.

Još jednom se u redovima Igokee istakao Tomislav Zubčić sa 24 poena, pratili su ga Sava Lešić sa 19 poena i 15 skokova, kao i Vuk Radivojević sa 13 poena, 10 je dodao junak Adamović.

U redovima Cibone 17 poena Blinovca, 15 je dodao Džeferson, po 12 su upisali Ljubičić, Rozić i Rejli-Ros.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.