A nekada su u Barseloni igrali tehničari

Izvor: RTS, 22.Feb.2020, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A nekada su u Barseloni igrali tehničari

Najnovije pojačanje Barselone Martin Brajtvajt nije se proslavio na predstavljanju na "Nou kampu". Danski fudbaler koji dolazi iz redova Leganesa nije pokazao zavidne veštine, čak sasvim suprotno.
Martin Brajtvajt je fudbaler o kome se dosta govorilo u proteklih nekoliko dana u Španiji.

Doskorašnji napadač Leganesa prešao je u Barselonu u transferu van prelaznog roka, pošto je "Blaugrana" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iskoristila pravilo u kojem može da dovede igrača iz domaćeg prvenstva u slučaju da u sastavu ima igrača koji je zbog povrede završio sezonu.
Upravo to se dogodilo sa Usmanom Dembeleom, koji je obnovio povredu prepone, pa će pauzirati još šest meseci.

Barselona je reagovala dovođenjem danskog napadača, koji se, poput Dembelea, nije proslavio na predstavljanju na "Kamp nou". 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.