Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2019, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A joj majko, kako brani Rajko! Strašna parada golmana Makabija za pobedu u poslednjem minutu (VIDEO)

Daleko je Izrael, ali nam večeras odande stiže jedan mali spektakl. Radi se o odbrani golmana Makabija iz Tel Aviva Predraga Rajkovića kojom je sačuvao pobedu svom timu u derbiju sa Beitarom iz Jerusalema (1:0) u poslednjim minutima utakmice. Igrao se drugi minut od ukupno četiri nadokande, loptu je u šesnaestercu Makabija dohvatio stari premije...

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

POTEZ SRBINA O KOM ĆE SE DANIMA PRIČATI! Rajković spektakularnom paradom u poslednjem minutu utakmice sačuvao pobedu! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 22.Jan.2019

Srpski golman Predrag Rajković na spektakularan način sačuvao je pobedu Makabija u duelu sa Beitarom iz Jerusalima (1:0)

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.