A SADA I ZVANIČNO: Evropski VELIKAN poslao u Firencu ponudu za Blekija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2020, 19:51

A SADA I ZVANIČNO: Evropski VELIKAN poslao u Firencu ponudu za Blekija (FOTO)

Transfer na vidiku.

Srpski reprezentativac Nikola Milenković i u predstojećem prelaznom roku ponovo će biti meti Milana, prenosi Football Italia.

Na adresu Fiorentine sada je stigla zvanična ponuda Milaneza.

#ACMilan have reportedly offered #Fiorentina a paid loan worth €10m with an option to buy Nikola Milenkovic for €30m. https://t.co/KrsGJS5zo8#SerieA pic.twitter.com/iZ1MpDbhiA

— footballitalia (@footballitalia) November 19, 2020
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Tutomerkato prenosi da ona glasi - 10.000.000 evra za pozajmicu uz 30 miliona evra obaveznog otkupa!

Pao je Uniks, a ako Partizan večeras (20.30) savlada i Huventud u zaostalom meču biće nadomak obezbeđivanja plasmana u Top 16 Evrokupa. Kvota da će crno-beli slaviti protiv španske ekipe je 1,20, a da će pobediti s više od 9,5 poena razlike 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Huventud.

Nije za Milan zainteresovan za Blekija , odavno se zna i da bi ga Žoze Murinjo rado video u Totenhemu, kao i da ga želi Inter.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.