Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2015, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A KAKO DRUGAČIJE? Hrvati optužuju Srbe za nerede na Malti (VIDEO)

Posle prošlondeljnih nereda na Malti gde su se sukobili navijači iz Hrvatske sa srpskim radnicima obezbeđenja u jednom klubu na ovom ostrvu u Sredozemnom moru, oglasio se jedan od učesnika ovog događaja.

Navijač iz Varaždina je u izjavi za hrvatske medije pokušao da svu krivicu svali na srpske radnike optuživši ih da su kriminalci koji se na Malti kriju od srpskih organa gonjenja.
– Nakon tri dana pljuvanja od hrvatskih medija i hrvatske javnosti imam potrebu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da podelim i našu stranu priče. Nisam iznenađen lažima hrvatskih medija, pošto svi vrlo dobro znamo da se hrvatsko novinarstvo svodi na prepisivanje sa drugih portala, a od istraživanja nikad ništa. Da su hrvatski novinari upitali bilo kog navijaèa koji se vratio sa Malte, znali bi da je grupa srpskih bivših kriminalaca koji su se sakrili na Malti od srpskog zakona, u tri dana tri puta napala državljane Hrvatske.

(Izvor: Youtube/NETnews)
– Prvi put bilo je u nedelju kada su napali šestoricu Osječana, drugi puta u ponedjeljak kada su napali četiri navijaèa iz Rijeke (zbog tog incidenta smo i završili u zatvoru), i treći put u utorak, kada su tri Riječana završila sa opekotinama trećeg stepena zbog pokušaja guranja baklje u usta, preloma noge zbog udarca teleskopskom palicom, te prelomom ruke. U trećem slučaju, hrvatski mediji ponovno su lagali i rekli da trojica nastradalih nisu hrvatski državljani, što nije istina jer su momci danas prebačeni u riječku bolnicu, rekao je između ostalog izvesni Denis Danilović iz Varaždina.
The post A KAKO DRUGAČIJE? Hrvati optužuju Srbe za nerede na Malti (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.