A JOŠ MU I GOL PETOM PONIŠTILI: Gent raspucan, a njihov napadač dao HET-TRIK! PRETNJA Zvezdi od 191 cm (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2020, 23:51

A JOŠ MU I GOL PETOM PONIŠTILI: Gent raspucan, a njihov napadač dao HET-TRIK! PRETNJA Zvezdi od 191 cm (VIDEO)

Ubedljivi...

Polako se bliži četvrtak, 5. novembar, i treće kolo Lige Evrope kada će Crvena zvezda ugostiti belgijski Gent u Ligi Evrope, osokoljena pobedom u prethodnoj rundi nad Slovanom iz Libereca (5:1), takođe na stadionu Rajko Mitić.

Poslednja provera za crno-bele bila je danas u Surdulici, a šampion Srbije i lider na tabeli u domaćem prvenstvu je ubedljivo savladao Radnik rezultatom 4:1.

Posle niza loših rezultata (bez boda su u Ligi Evrope, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a četiri utakmice u nizu u svim takmičenjima su bez pobede), raspucao se i Gent u belgijskoj ligi. Oni su danas igrali protiv Beverena u gostima i trijumfovali 1:4 uz het-trik visokog ukrajinskog napadača Romana Jaremčuka (191 cm, 24 god), kome je pride i poništen gol posle gledanja VAR snimka zbog igranja rukom njegovog saigrača.

Već posle prvog poluvremena je na semaforu pisalo 0:4. Jaremčuku je poništen gol u 18. minutu, a potom im je dosuđen penal. Nemac Niklas Dorš je promašio penal, ali je potom odbitak preusmerio u mrežu za 0:1 u 27. minutu.

A onda počinje šou Ukrajinca. Jarmečuk je vezao tri pogotka - u 29, 37. i 44. minutu prvog poluvremena. I to kakva tri pogotka! Prvo odličan solo prodor i ubitačna završnica.

Zatim odlično praćenje akcije za 0:3.

I na kraju šmekerska završnica nakon što je pobegao iza odbrane Beverena za 0:4.

Gent je malo prikočio u drugom poluvremenu i domaćin je to iskoristio da postigne počasni pogodak i ublaži ubedljiv poraz. Strelac je bio Danijel Sinani u 51. minutu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.