Soraja zakazala OPERACIJU kod KONTROVERZNOG DOKTORA, prijatelj REAGOVAO

Izvor: 011vodič.com, 11.Apr.2021, 09:02

Soraja zakazala OPERACIJU kod KONTROVERZNOG DOKTORA, prijatelj REAGOVAO

Starleta Soraja Vučelić poznata je po brojnim plastičnim operacijama kojima se podvgrla. Ipak, ona će ići na još jedan zahvat i to u Tursku, koja je poznata po dobrim plastičnim hirurzima.
Tv lice i učesnik rijalitija Neven Ciganović upozorio je starletu da ne ide kod doktora kog je izabrala, jer je njegova prijateljica imala brojne komplikacije posle zahvata koji joj je on radio.
“Šokiran sam da je Soraja >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << otišla kod tog estetskog hirurga jer je i sama upoznata s činjenicom da je moja poznanica Piksi nakon zahvata kod tog doktora završila u komi te je šest meseci izgubila pamćenje”, kaže Neven.
“Odmah sam je kontaktirao i rekao joj da nije normalna i da se nadam da će izvući živu glavu. A ona je rekla da se ne moram ništa brinuti jer će napraviti sitan zahvat pod lokalnom anestezijom”, kaže Ciganović za 24sata.
No Cigi, kaže, ima razloga za brigu, jer isto tako mu je i Piksi pre same operacije rekla da ide na sitan zahvat. Piksi je švedska starleta poznata po brojnim plastičnim operacijama. Cigi i Piksi upoznali su se u američkom rijaliti šou ‘Kuća lutaka’, koji je trebalo da se snimi. Ostali su u kontaktu pa su, između ostalog, razmenjivali i iskustva o estetskim zahvatima.
“Piksi je tad operisala nos, no nakon zahvata povukla se s društvenih mreža. Nije je bilo u javnosti nekoliko meseci. Onda je objavila fotografije i video u kojima je objasnila da je bila u komi i da je izgubila pamćenje.
“Ne strahujem za Soraju samo zbog toga što se dogodilo Piksi. I influenserke Plastik Rašn Dol l i Elizabeth Mintodas bile su kod istog doktora. Nakon zahvata i njima se na društvenim mrežama, nakon komplikacija sa sepsom, izgubio svaki trag”, kaže Cigi.
Inače kod istog doktora nedavno se operisala bivša misica Eni Šukunda, kao i starlete Ana Korać i Stanija Dobrojević, koja je radila mačkaste oči, zbog čega su joj se čudili u javnosti.
(Espreso/24sata.hr)



The post Soraja zakazala OPERACIJU kod KONTROVERZNOG DOKTORA, prijatelj REAGOVAO appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

SORAJA JE ZDRAVSTVENO UGROŽENA? Poznati rijaliti igrač upozorio na STRAVIČNU budućnost, zna se i RAZLOG

Izvor: 011vodič.com, 12.Apr.2021, 07:31

Starleta Soraja Vučelić pre nekoliko dana na svojoj društvenoj mreži objavila je fotografiju sa jednim hirurgom iz inostranstva. Njen prijatelj iz Hrvatske Neven Ciganović odmah je odreagovao, a njegove reči su zabrinjavajuće.. – Najbolje tek dolazi – napisala je starleta, koja je sakrila...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.