MOŽE AUTO DA KUPI: Otkriveno KOLIKO bakšiša je uzela Aleksandra na Sorajinom rođendanu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOŽE AUTO DA KUPI: Otkriveno KOLIKO bakšiša je uzela Aleksandra na Sorajinom rođendanu! (VIDEO)

Mašala...

Pevačica Aleksandra Mladenović na proslavi rođendana kod Soraje Vučelić u Beču, gde je pevala, uspela je da zaradi bakšiš u iznosu od čak 5.000 evra, što je dovoljno da se kupi jedan solidan polovni auto.

Osvanuli su snimci na društvenim mrežama na kojima se vidi kako Aleksandra Mladenović, dok peva, u rukama drži neverovatnu sumu novca. Nakon rođendana, Aleksandra je otkrila da je zaista na ovom slavlju dobila veliku svotu novca. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Istina je da je bakšiš bio dobar, ali to mi nije na prvom mestu. Sve sam podelila sa muzičarima i bitno je da smo se dobro proveli i da su svi otišli zadovoljni - rekla je pevačica.

Podsetite se kako je to izgledalo:

Aleksandri Mladenović pune ruke bakšiša... pic.twitter.com/Y7oOxGf26K

— glziv (@glupostziva) November 18, 2019

LUDILO NA VELJKOVOJ MOMAČKOJ VEČERI: Ceca se popela na sto, GRLI SINA, emocije pršte! Kad čujete ŠTA je zapevala, krenuće vam suze (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.