ISKEŠIRALA MUZICI 30.000 EVRA! Soraja Vučelić PROSLAVILA ROĐENDAN, potrošila BEZOBRAZNU CIFRU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2019, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISKEŠIRALA MUZICI 30.000 EVRA! Soraja Vučelić PROSLAVILA ROĐENDAN, potrošila BEZOBRAZNU CIFRU!

Evo ko joj je pevao!

Soraja Vučelić, 11. novembra napunila je 33 godine, ali pošto tog dana nije bila u mogućnosti da okupi celo društvo, rešila je da žurku organizuje za nedelju. Dan uoči proslave Ana Korać, stigla je u Beč kako bi joj pomogla oko priprema.

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on Nov 9, 2019 at 2:04pm PST

Kako se navodi, ona je želela da svojim prijateljima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priušti provod za pamćenje pa im je platila avionske karte do Beča i smeštaj u luksuznom hotelu, a onda rezervisala je i jedan od najskupljih restorana u austrijskoj prestonici. Osim toga, na proslavi je trebalo bi da pevaju i Aleksandra Mladenović i Ljuba Aličić, a Soraja je pozvala i Radišu Trajković Đanija, jer obožava njegove pesme.

- Soraji je rođendan bio 11. novembra, ali budući da tog dana nije mogla da okupi celo društvo, rešila je da ga proslavi u nedelju. Soraja svake godine napravi veliko slavlje, a ove godine je želela da bude još veće, pa će na njenoj privatnoj žurki biti oko 50 prijatelja. Za proslavu je izabrala austrijsku prestonicu pošto dosta vremena provodi tamo i za nju je to jedan od najlepših evropskih gradova - rekao je izvor pa dodao:

- Ona je za rođendan rezervisala jedan poznati bečki restoran i uopšte nije štedela. Tražila je da se napravi poseban meni za njeno društvo, a taj luksuz će je koštati više od 10.000 evra. Samo boca kvalitetnog vina u tom restoranu košta 500 evra, Soraja je želela da njeni prijatelji maksimalno uživaju, pa je tražila da se na stolu nađu najskuplja pića, a naručila je 50 flaša šampanjca "dom perinjon". Međutim, najviše novca je dala za rođendansku tortu, koju je naručila nekoliko dana pred rođendan. Torta je visoka metar i po i cela je oblepljena dolarima, a koštala ju je 10.000 evra - ispričao je dalje on, pa napomenuo da je njena drugarica Ana Korać dan uoči proslave u ranim jutarnjim časovima doletela u Beč kako bi joj pomogla u vezi sa pripremama.

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on Nov 7, 2019 at 9:52am PST

- Soraja je na rođendansku žurku pozvala svoje najbliže prijatelje, a među njima je i njena drugarica Ana Korać, koja je stigla u Beč u subotu ujutru kako bi joj pomogla u pripremi. Soraja je Koraćevoj platila avionsku kartu i hotel u kojem i ona boravi, a to je inače jedan od najskupljih i najluksuznijih hotela u Beču, u kojem noćenje košta 400 evra. Osim Koraćevoj, Soraja je platila i avionske karte i smeštaj svim prijateljima jer je želela da bude dobra domaćica. Drugarice će se u tom hotelu sređivati pred žurku, a frizeri i šminkeri će takođe doći u hotel. Dan pred žurku, Soraja je sa Anom juče bila u šopingu kako bi pomogla drugarici da odabere autfit za žurku - otkrio je izvor, pa nastavio o muzici koja ju je koštala 30.000 evra.

- Oko 30.000 evra je dala muzičarima koji će pevati na njenoj žurki. Soraja je na žurku pozvala Đanija, koji je za vikend nastupao u Švajcarskoj i koji bi direktno sa nastupa trebalo da dođe u Austriju. Budući da Soraja obožava njegovu muziku, Đani joj je obećao da će joj otpevati nekoliko pesama na uvce. Osim toga, Soraja je angažovala i Aleksandru Mladenović i Ljubu Aličića da joj pevaju na žurki - zaključio je izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Starleta Soraja Vučelić plaća 80 hiljada evra za rođendansko slavlje

Izvor: Tracara.com, 17.Nov.2019

Možda je Soraja Vučelić na listi osoba kojima je zabranjen ulazak u Srbiju, ali prema pisanju dnevne štampe, to je ne sprečava da putuje po Evropi, pa će tako rođendan proslaviti u Beču. Ona je već napravila “all inclusive” rezervacije za sve prijatelje, prenosi Alo, a sve to koštaće...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.