Soraja na plaži: To nije kupaći kostim, to je SKANDAL!

Izvor: Mondo, 12.Jul.2019, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraja na plaži: To nije kupaći kostim, to je SKANDAL!

Pobednica u kategoriji najmanji bikini na plaži, sezona 2019. Soraja Vučelić!

Ukoliko je suditi po Instagramu starlete Soraje Vučelić, nema te krpice iz neke ekskluzivne radnje koju ona nije kupila, ali ni KRPICE koju nije prošetala i predstavila na društvenim mrežama kao haljinu ili bikini.

Parčence materijala koje je sada pokazala svojim pratiocima predstavlja kupaći kostim! Soraja s prijateljicama već neko vreme odmara u Španiji, odakle svakodnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << objavljuje slike i snimke traka koje glume haljinu i miniće, odnosno minijaturnih kupaćih kostima.

Haljine poput ovih...

Za ovaj poslednji kupaći biće vam potreban mikroskop...

Soraja je bila "glavna" u Španiji u zlatnom bikiniju koji ni u snu ne bi pokrio silikonske grudi, mada to je valjda i poenta... ali nema belih tragova posle sunčanja.

Kolicki je, pogledajte OVDE!

Pogledajte MONDO prilog sa Sorajom:

Izvor: MONDO
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.