Sloboda Mićalović i Viktor Savić objavili fotografiju koju su fanovi jedva dočekali (FOTO)

Izvor: BKTV News, 12.Okt.2018, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloboda Mićalović i Viktor Savić objavili fotografiju koju su fanovi jedva dočekali (FOTO)

Publika jedva čeka novu predstavu.

Viktor Savić i Sloboda Mićalović Ćetković objavili su na svojim Instagram profilima fotografiju sa početka rada na pozorišnoj predstavi koja će biti izvedena na sceni novootvorenog pozorišta "Teatar na Brdu", koji su pokrenuli Viktor Savić i Andrija Milošević.

"Teatar na Brdu počinje sa radom! Prva proba za predstavu "Šećer je sitan, osim >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kad je kocka" po tekstu i u režiji velikog Nikole Pejakovića Kolje", napisao je Viktor.

  Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

~Teatar na Brdu~ počinje sa radom!❗️? Prva proba za predstavu “Šećer je sitan, osim kad je kocka” po tekstu i u režiji velikog Nikole Pejakovića - Kolje❗️? #teatarnabrdu #cukarica #pozoriste #theatre #nikolapejakovic

Објава коју дели Viktor Savic a.k.a. Njezz ? (@_njezz_) дана 10. Окт 2018. у 9:23 PDT

"Teatar na Brdu" otvoren je premijerom predstave "Začarani vremeplov" na dečijoj sceni u aprilu, a Viktor je najavio da će se u ovom pozorištu uglavnom igrati komedije.

Sloboda Mićalović Ćetković takođe je objavila ovu fotografiju uz komentar "Priprema se nešto veoma lepo".

"Samo napred", "Srećno", "Bravo, jedva čekamo", "Radujem se"... samo su neki od brojnih komentara na društevnim mrežama.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.