NAGA U KADI Sloboda Mićalović iznenadila EROTSKOM fotografijom

Izvor: Blic, 19.Feb.2018, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAGA U KADI Sloboda Mićalović iznenadila EROTSKOM fotografijom

Sloboda Mićalović glumiće u seriji "Koreni" koja se radi po istoimenom serijalu Dobrice Ćosića, a sada je podelila jednu scenu sa seta.

U toj sceni Sloboda Mićalović je u kadi i iako se njeno telo samo nazire, fotografija je izazvala oduševljenje njenih vernih fanova.

Njena gola ramena samo naglašavaju seksepil ove uspešne glumice i cela fotografija je, na neki način, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << blago erotska.

Sloboda Mićalović će u ovoj seriji tumačiti Ćosićevu Simku.

- Simka je svedok jedne porodične nesreće i gašenja loze Katića. Ona uspeva, kao što Ćosić kaže, da pronađe način da im se loza ne ugasi. Velika je stvar što se RTS potrudio da podrži jedan skup projekat. Danas se gubi osećaj za lepo, estetiku, osećaj za moral, a oni se bore da opstanemo kao nacija. Bez kulture i obrazovanja nema nam mrdanja - rekla je lepa glumica u jednom intervjuu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAGA U KADI Sloboda Mićalović iznenadila SEKSI fotografijom

Izvor: Blic, 19.Feb.2018

Sloboda Mićalović glumiće u seriji "Koreni" koja se radi po istoimenom serijalu Dobrice Ćosića, a sada je podelila jednu scenu sa seta...U toj sceni Sloboda Mićalović je u kadi i iako se njeno telo samo nazire, fotografija je izazvala oduševljenje njenih vernih fanova...Njena gola ramena samo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.