Dragana Mićalović otkrila kakva je ZAISTA njena sestra Sloboda KAD SE UGASE KAMERE

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2018, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mićalović otkrila kakva je ZAISTA njena sestra Sloboda KAD SE UGASE KAMERE

Odala je!

Gostujući u "Jutarnjem programu" na TV Prva glumica Dragana Mićalović govorila je o svom angažmanu u seriji "Urgentni centar" i saradnji sa kolegama.

Nakon toga je otkrila da joj od profesionalnih uspeha više znači da bude dobar čovek, ali i da bi volela da u skorijoj budućnosti odigra veliku ulogu u istoj seriji ili filmu sa starijom sestrom Slobodom.

(VIDEO) KRVNIČKI GA TUKLI U HODNIKU! Sanja Ilić otkrio ZAPREPAŠĆUJUĆE detalje sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evrovizije - SRAMOTNO

- Veoma bih volela da igram sa njom jer je ona neko ko voli da pomogne, ko savetuje mlađe kolege. Igrale smo već zajedno u seriji "Nepobedivo srce" Zdravka Šotre, s tim da sam ja imala malu ulogu. Tako da bi me obradovala ponuda za nešto veće - ispričala je Dragana.

Budući da Dragana potiče iz glumačke porodice u kojoj su pre nje glumački put trasirali njen nedavno preminuli otac Dragan Mićalović, koji je bio prvak leskovačkog pozorišta, sestra Sloboda i zet Vojin Ćetković, uz njihovu podršku Dragana se osećala uvek jako, ali joj neizmerno znači što joj niko od njih nije nametao svoj sud.

A post shared by Dragana Micalovic (@hipokampelefantokamela) on Feb 11, 2018 at 6:52am PST

- Olakšavajuća okolnost je oduvek ta što me puštaju da nađem svoj put. Tu su da ukažu na sve, ali ipak me ostavljaju da sama na svoj način radim i gradim karijeru - istakla je ona.

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on Feb 26, 2018 at 12:30pm PST

Zanimljivo je da je za stariju i poznatiju sestru mlada glumica ispričala kakva je iza kamera i otkrila da je uvek spremna da čuje kritike iz okruženja i da zna da usvoji i savete mlađe sestre.

A post shared by Dragana Micalovic (@hipokampelefantokamela) on Nov 17, 2017 at 3:26pm PST

- Kritikujem i ja Slobodu i zna i ona mene da sasluša i usvoji neke moje sugestije - rekla je Dragana Mićalović.
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.