Dan uživo o stanju medijskih sloboda u regionu

Izvor: N1 televizija, 29.Okt.2018, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan uživo o stanju medijskih sloboda u regionu

Kakvo je stanje medijskih sloboda u regionu, koliko ih države regiona ograničavaju, koliko je cenzure u Hrvatskoj, a koliko u Crnoj Gori, koliko su novinari u ovim zemljama bezbedni? O tome u Danu uživo govore Hrvoje Zovko, doskorašnji urednik na Hrvatskoj radio televiziji, kao i Goran Ćetković iz Udruženja novinara Crne Gore.

Za Dan uživo o evrointegracijama i budućnosti dijaloga Beograda i Prištine govori poslanik Evropskog parlamenta Eduard Kukan.

Politička >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << scena Srbije dobija još jednu partiju. Nekoliko nekadašnjih poslanika pokreta Dosta je bilo osniva stranku Pokret Centra. O aktivnostima stranke u narednom periodu i njihovom parlamentarnom nastupu govori Aleksandar Stevanović.

U Danu uživo govorimo i o padu indonežanskog aviona, ali i otvaranju istanbulskog aerodroma, koji je najveći u svetu u analizi novinara i urednika N1 Vladana Alimpijevića.

Gošće Scene su Ljubica Solunac, urednica muzičkog programa KCB i Sofija Perović, čembalistkinja, koje najavljuju 14. festival čembala.
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Novinarstvo pred izumiranjem, marketing postao Sveti gral

Izvor: N1 televizija, 29.Okt.2018

Novinarstvo u Srbiji i Hrvatskoj, pogovoto istraživačko, pred potpunim je slomom, dobri novinari redakcijama ne trebaju, niti sadašnji vlasnici imaju strpljenja za istraživačke priče, a dominira PR novinarstvo, rekao je hrvatski novinar Hrvoje Zovko. Marketing je postao svet gral novinarstva, dodaje...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.