Isplivao dokaz da li je SLOBODA MIĆALOVIĆ imala korekcije na licu: Stara fotografija OTKRILA ISTINU

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 17:49

Isplivao dokaz da li je SLOBODA MIĆALOVIĆ imala korekcije na licu: Stara fotografija OTKRILA ISTINU

Za mnoge je najlepša glumica

Sloboda Mićalović za mnoge važi za jednu od najlepših glumica.

Pored svog neminovnog talenta za glumu, harizme nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Svoju karijeru od početka je gradila bez skandala, a čak su je i inostrani mediji proglasili jednom od najlepših glumica.

Prošlog meseca je lepa glumica kročila i u petu deceniju života, a njena prirodna lepota je ostala netaknuta. Mnogi bi rekli kao da je vreme stalo za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nju.

Nedavno je na društvenoj mreži podelila i snimak kako uzima vitamin D, izlažući se jutarnjim sunčevim zracima, bez trunke šminke i mnoge oduševila.

A post shared by Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba)

Sada je otišla korak dalje i podelila svoju staru fotografiju kojom je dokazala da apsolutno ništa nije radila na svom licu, a kao još bolji dokaz za njenu vanvremensku lepotu.

A post shared by Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba)

Fotografija je za samo par sati dobila skoro 12 hiljada lajkova i ogroman broj pozitivnih komentara,

- Prelepa!, Ti si savršena!, samo su neki od komentara ispod fotografije. A vi procenite sami da li se Sloboda promenila.
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.