Tuča gostiju i domaćina na slavi u Nišu!

Izvor: Mondo, 23.Maj.2019, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča gostiju i domaćina na slavi u Nišu!

Proslava slave letnjeg Svetog Nikole u domu Nišlije S.B. (47) završila se svađom i tučom domaćina i gostiju, nakon čega je domaćin gostu sa kojim se tukao zapalio automobil.

Foto: Mondo/Goran Sivački

U tuči su učestvovali gosti N.R. (47). i Lj. M. (31), a povodom je bio taj što je Lj.M. sa sobom na slavu doveo nezvanog gosta, problematičnog mladića što je izazvalo revolt domaćina kojeg je podržao i N.R, saznaje agencija Beta u niškoj policiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Posle kraće svađe i tuče LJ. M. je pobegao sa slave, ali je ispred kuće domaćina ostao parkiran njegov automobil marke 'fiat'. Da bi mu se osvetio, S.B. je automobil polio benzinom i zapalio ga", kazali su u policiji.

Opšta tuča na slavi: Rođaci mu odgrizli deo obraza

Prema rečima nadležnih u policiji tuča i paljenje automobila prijavljeni sinoć u 20.20 časova nakon čega su policajci vrlo brzo identifikovali sve učesnike tog nesvakidašnjeg događaja.

TUČA NA SLAVI: Sveštenik tukao invalida?

U policiji su kazali da je Osnovno javno tužilaštvo obavešteno o događaju i protiv sve trojice muškaraca biće podnete krivične prijave za lake telesne povrede, dok će N.R. zbog paljevine automobila odgovarati i za uništenje i oštećenje tuđe stvari.
Pogledaj vesti o: Slava Sveti Nikola

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.