Mijailović zove u Pionir: Da slavimo na Svetog Nikolu

Izvor: Mondo, 19.Dec.2018, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijailović zove u "Pionir": Da slavimo na Svetog Nikolu

Predsednik Partizana pozvao navijače da u sredu u 20 časova budu u hali, na najvažnijoj utakmici crno-belih u Evrokupu.

U Grupi C preostalo je da se odigra još jedna, odlučujuća utakmica, Partizan - Turk Telekom.

Rezultati mečeva odigranih u utorak u Sankt Peterburgu i u Trentu definisali su da će beogradski crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << imati šansu da se u trijumfom protiv rivala iz Turske plasiraju u Top 16 fazu Evrokupa.

U tom slučaju, konačan rezultat i razlika odredili bi da li bi crno-beli prošli kao četvrtoplasirani (trijumfom od dva poena razlike) ili kao trećeplasirani (trijumfom od "plus 4" ili više).

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, pozvao je u sredu navijače da ispune dvoranu "Aleksandar Nikolić" i da pruže podršku ekipi.

Twitter Embed Code

Košarkaši #KKPartizan u sredu od 20h imaju priliku da izbore drugu fazu @EuroCup i vrate se tamo gde je mesto najtrofejnijem srpskom klubu i bivšem prvaku Evrope.

Napunimo Pionir, pomozimo momcima protiv Turk Telekoma svi kao jedna familija, da slavimo na Svetog Nikolu!

— Ostoja Mijailovic (@Ostoja1945) 18. децембар 2018.

Košarkaši #KKPartizan u sredu od 20h imaju priliku da izbore drugu fazu @EuroCup i vrate se tamo gde je mesto najtrofejnijem srpskom klubu i bivšem prvaku Evrope.Napunimo Pionir, pomozimo momcima protiv Turk Telekoma svi kao jedna familija, da slavimo na Svetog Nikolu!— Ostoja Mijailovic (@Ostoja1945) 18. децембар 2018.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.