Migrant u beogradskoj crkvi lomio časni krst (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 06.Mar.2021, 18:37

Migrant u beogradskoj crkvi lomio časni krst (VIDEO)

Migrant u beogradskoj crkvi lomio časni krst (VIDEO) (Beograd) Jutros pre 07.00 časova migrant je ušao u crkvu Svetog Nikole na Zvezdari i počeo da lomi časni krst, javila je Narodna patrola.


   
Foto: Ilustracija
   




Monahinja je pozvala obezbeđenje koje nije htelo da reaguje. Tada je bila primorana da sam interveniše te ga je isterala iz crkve i dvorišta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com <<





U međuvremenu je pozvana policiju koja je došla i odvela ga je.

Iz narodne patrole upozoravaju da su ovakvi događaji sve učestaliji u poslednjih mesec dana prema sveštenstvu i hramovima Srpske pravoslavne crkve...


POGLEDAJTE VIDEO:
                                                



* * *


Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ:   
ODBRANIMO SE! Migranti prisilili Srpkinju da poljubi krpu pa urlali ''Alahu ekber'', Srbina izboli 22 puta nožem - KM NovineODBRANIMO SE! Migranti prisilili Srpkinju da poljubi krpu pa urlali ''Alahu ekber'', Srbina izboli 22 puta nožem Srpkinja, radnica migrantskog kampa u Bogovađi gde se ovo i dogodilo, u prolazu je nagazila krpu koju je jedan od migranata razvukao kako bi se molio.


PROČITAJTE JOŠ:   
Srbija u milosti i nemilosti 'migrantskih razbojnika' - KM NovineSrbija u milosti i nemilosti 'migrantskih razbojnika' #Migranti #Srbija #Pljačka #razbojnik #Mediji #Vesti #Kradja #Žrtve #kmnovine Poslednjih par dana sve više FBR saradnika sa terena javlja o nepodnošljivom teroru „migrantskih bandi" koje nekažnjeno divljaju po Srbiji- Provaljuju u vikendice, salaše, kuće- juče je jedan Beograđanin poslao sliku „migranta" pokušavajući da provali u više stanova.


PROČITAJTE JOŠ:   
Prećutano: Posle nasilja u Blažuju nasilni migrant vraćen u Srbiju - KM NovinePrećutano: Posle nasilja u Blažuju nasilni migrant vraćen u Srbiju Migrant koji je uzrokovao nerede u Blažuju, po sporazumu o readmisiji biće vraćen u Srbiju iz koje je došao, potvrđeno je iz Službe za poslove sa strancima Bosne i Hercegovine. Vest da će nasilni migrant biti kažnjen vraćanjem u našu zemlju, prećutana je srpskoj javnosti.





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2021 ::    Hvala na interesovanju


Pogledaj vesti o: Slava Sveti Nikola

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.