Malim niškim plivačima medalje i lični rekordi u Sofiji

Izvor: JužneVesti.com, 05.Nov.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malim niškim plivačima medalje i lični rekordi u Sofiji

Ni minuli vikend nisu propustili plivači kluba Sveti Nikola i još jednom u Niš doneli pregršt medalja. Ovog puta su nastupili na turniru "Stefan Popov - Zamorata" u Sofiji i osvojili 14 odličja, od čega 5 zlatnih, poobarali brojne lične rekorde, a najuspešniji iz redova Nišlija bio je Petar Mitić.

Konkurencija im je bila veoma jaka, s obzirom na to da su na mitingu nastupili plivači iz 30 klubova.

Najuspešniji naš plivač bio je Petar Mitić, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << osvojivši 2 zlatne, 1 srebrnu i 1 bronzanu medalju! Petar je u svim disciplinama u kojima je nastupio (50, 100 i 200 m kraul i 50 m delfin) isplivao svoje nove lične rekorde - kažu u niškom klubu.

Dunja Milosavljević osvojila je po jednu zlatnu i srebrnu, kao i 3 bronzane medalje u kategoriji plivačica do 16 godina. Ilija Tošić okitio se sa dva zlata, na 50 i 100 m prsnim stilom, u kojima je isplivao i nove lične rekorde.

Isto je učinio i u Uroš Stojić plivajući 100 m prsno, a uz to je osvojio i dve bronzane medalje, dok je najmlađi član niškog tima Bogdan Mitić osvojio jednu bronzu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.