Hajde da gađamo srpsku k*rvu Isplivali detalji bahanalisanja CRNOGORSKIH SPORTISTA u Kotoru ispred crkve (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 10:27

"Hajde da gađamo srpsku k*rvu" Isplivali detalji bahanalisanja CRNOGORSKIH SPORTISTA u Kotoru ispred crkve (FOTO)

Sportisti su nakon pogrdnih reči gađali staklenim predmetima kuću sveštenika

Prema nezvaničnim informacijama Danilo Adžić, odbornik Demokratske partije socijalista i vaterpolista Primorca, Miloš Banićević fudbaler Bokelja i Filip Krivokapić karatista, svi iz Kotora, u noći između 2. i 3. maja skrnavili su ulazna vrata crkve Svetog Nikole u Starom gradu.

Takođe, oni su tom prilikom vrijeđali suprugu kotorskog sveštenika Nemanje Krivokapića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Pomenutog dana u 00:20 časova videla sam tri pijana momka, a potom čula kako izgovaraju, citiram - Hajde da pi*amo po crkvi - Jedan od njih je prišao ka Crkvi Svetog Nikole, počeo da otkopčava i spušta pantalone. Ja sam zatim uzviknula da da ću zvati policiju, da bi mi jedan od tih momaka rekao - Šta je srpska k*rvo ili d*oljo - navodi se u zapisniku koji je napravila policija nakon što je uzela izjavu od supruge kotorskog sveštenika Nemanje Krivokapića.

Ona je kazala da su potom bacali staklene predmeta prema njenoj kući i nastavili da je vrijeđaju i da joj prete.

-Gađaj k*rvu srpsku, ajde ajde, ajde - govorili su, kaže ona.

Takođe nezvanično se saznaje da su "junačine" provele noć u policiji.

Dobro obavešten izvor je kazao da građani očekuju hitnu reakciju zvaničnih organa na, kako kaže, nezabeležen slučaj u gradu koji se diči verskom i nacionalnom toleracijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnogorski sportisti napali suprugu sveštenika, urinirali na vrata crkve

Izvor: B92, 04.Maj.2021

Crnogorski mediji objavili su da je Danilo Adžić u društvu bivšeg fudbalera Bokelja Miloša Banićevića i karatiste Filipa Krivokapića skrnavio vrata jedne crkve...To je Crkva Svetog Nikole u Starom gradu u Kotoru, a sve se dogodilo u noći između 2. i 3. maja. Adžić je inače nekadašnji igrač...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.