Građani na Novom groblju u Beogradu odaju poštu ubijenom Oliveru Ivanoviću

Izvor: Radio 021, 18.Jan.2018, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani na Novom groblju u Beogradu odaju poštu ubijenom Oliveru Ivanoviću

Ispred crkve Svetog Nikole na Novom groblju u Beogradu danas je izložen kovčeg sa telom ubijenog predsednika Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, a brojni građani izražavaju saučešće članovima Ivanovićeve porodice, pale sveće i ostavljaju cveće i vence.

Ivanović će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana u 12:30 časova, a pre toga biće služeno opelo.

Saučešće primaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << supruga Milena Ivanović, Oliverevi brat i sestra i drugi članovi porodice.

Na Novo groblje su došli i bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić, predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac, brojni građani iz Kosovske Mitrovice.

Ivanović je ubijen u utorak, 16. januara, ispred sedišta SDP u Kosovskoj Mitrovici, a kovčeg je prebačen juče oko 18 časova iz Kosovske Mitrovice u Beograd.

U sredu je više hiljada građana u Kosovskoj Mitrovici odalo poštu u mimohodu Ivanoviću, čije je telo bilo izloženo u sedištu Građanske inicijative SDP.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.