Vlada donela NOVE MERE: Dodatno SKRAĆENJE rada ugostiteljskih objekata

Izvor: OkRadio.rs, 21.Nov.2020, 12:50

Vlada donela NOVE MERE: Dodatno SKRAĆENJE rada ugostiteljskih objekata

Vlada Srbije propisala je nove mere, koje će biti na snazi počev od utorka ujutru, pa narednih deset dana, a prva od njih je skraćenje radnog vremena do 18.00 časova restoranima, kafićima, barovima, klubovima, kladionicama i tržnim centrima, saznaje Tanjug u vladi. Druga mera je obavezno i bezuslovno korišćenje lične zaštitne opreme, odnosno nošenje zaštitne maske, u zatvorenom prostoru, kao i na otvorenom prostoru u onim situacijama gde se ne mogu izbeći međuljudski kontakti.   Sledi zabrana svih javnih okupljanja sa prisustvom više od 5 osoba, u zatvorenom i na otvorenom prostoru.   Od ove mere izuzeti su radne organizacije, školske ustanove, prodavnice, tržni centri...
Pogledaj vesti o: Skraćeni časovi

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Vlada Srbije donela sedam novih mera

Izvor: NoviSad.com, 21.Nov.2020

Vlada Srbije propisala je nove mere, koje će biti na snazi počev od utorka ujutru, pa narednih deset dana, saznaje Tanjug u vladi. 1. Skraćenje radnog vrenena do 18 časova..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.